Ochrana osobních údajů

Na stránce i-školák.cz, provozované společností Diaetam s.r.o., Piletická 486, Věkoše, 503 41 Hradec Králové, IČ: 04891414, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 36801 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracováváme osobní údaje, které jsou vypsané níže.

Cookies

Využíváme soubory cookie pro lepší funkčnost stránek (funkčnost přihlašování, …) a relevantní reklamy. Tyto cookies v sobě neobsahují žádné osobní údaje.

Používání souborů cookies můžete odmítnout volbou v příslušném nastavení v internetovém prohlížeči. Upozorňujeme ale na to, že při odmítnutí používání souborů cookies není vyloučeno, že nebudete moci plně využívat veškeré funkce naší webové stránky.

Externí partneři, kteří pracují u nás s cookies:

Komentáře

Tyto údaje zpracováváme v případě vložení uživatelského komentáře na našich stránkách:

  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • komentář,
  • IP adresu.

2. Jméno a příjmení, e-mailová adresa a komentář budou zpracovány za účelem identifikace autora příspěvku a vložení komentáře.

IP adresa bude zpracována za účelem prevence před kyberútoky na server Správce.

3. Osobní údaje budou zpracovány po dobu 5 let. IP adresa bude zpracovávána po dobu 6 měsíců od přidání komentáře, pokud souhlas neprodloužíte.

4. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz ke zrušení odběru v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek smazání komentáře.

5. Zpracování osobních údajů bude prováděno Správcem. Osobní údaje pro něj však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a.s., so sídlom Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, IČ: 28115708,

Zabezpečení osobních údajů

Všechny sbírané osobní údaje jsou zašifrované (metodou bcrypt/MD5), administrátorské přístupy jsou zabezpečené silnými hesly (20 a více znaků) a dvoufázovým ověřením, spojení se serverem je šifrované přes https certifikát, stejně tak přístupy na server jsou chráněné přes GEO IP administrátorů.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. S výše uvedeným zpracováním je vždy spojen výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.

2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Google Analytics a Google Tag Manager, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
b. poskytovatel reklamního systému Seznam Sklik Partner, Seznam.cz, a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, IČ: 26168685, zapsanou v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 6493
c. poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a.s., so sídlom Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, IČ: 28115708,
d. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

3. Vezměte na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
  • na přenositelnost a právo na kopii osobních údajů,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.